Geschiedenis

Sinds 1928 is Phillips Industries een drijvende kracht in de transport industrie. Het geheim achter het succes van Phillips is te luisteren naar de behoeften van de klant en producten te ontwikkelen en produceren die immobilisatie reduceren, operationele kosten verlagen en oplossingen bieden aan bestaande problemen. Gedurende decennia zijn Phillips producten in Noord Amerika "de standaard" bij zowel eerste montage Truck als Trailer fabrikanten, als bij transportbedrijven. Phillips Industries is een toonaangevende, internationale leverancier en ontwikkelingspartner voor zowel globale truck en trailer OEM's, als voor vooraanstaande transportbedrijven en dit over de 4 continenten.

 
Onze succesvol verleden heeft ons geïnspireerd een nieuwe productlijn van 24 volt ISO en multivolt producten te ontwikkelen en produceren, om zo te voldoen aan de vraag van internationale klanten. Onze klanten en partners vertrouwen op ons voor een constante kwaliteit, betrouwbare levering en een superieure service om besparingen te realiseren op installatietijd en vervangingskosten. Om deze reden produceert Phillips Industries hoogtechnologische, oplossingsgerichte producten met veel aandacht voor details, hoogwaardige grondstoffen die steeds consequent volgens de ISO9001 en TS16949 productieprocessen worden vervaardigd in alle productie faciliteiten.

Uitgebreide testprocedures verzekeren dat elk geproduceerd product de operationele kosten verlaagt en oplossingen biedt aan bestaande problemen, waardoor klanten aanzienlijke bedragen kunnen besparen bij installatie en vervanging. Onze verkoop en service medewerkers worden continu beschouwd als de beste in hun vakgebied, door de doorgedreven opleidingen en product kennis, waardoor u kan vertrouwen op Phillips Industries om uw operationele kosten te verlagen, de levensduur van uw voertuigen te verhogen en immobilisatie van uw voertuigen te verminderen.

Phillips‘s toonaangevende kwaliteit en innovatiegerichtheid is meermaals erkend door meerdere prijzen, waaronder Ford's Q1, Freightleiner's Masters' of Quallity, Paccar's Preferred Supplier, Volvo's ISO9002 en Nappa's Supplier of the Year. Phillips industries bezit alle meest begeerde certificaten, zoals ISO9001, ISO14001, TS16949 en BS OHSAS18001.

Phillips Industries heeft haar hoofdkwartier in Santa Fe Springs, California (USA), maar heeft productie en distributie faciliteiten verspreid over de USA, Canada, Mexico, China en Europa. 

producten

Comments