ROR - Assali Stefen

Assali Stefen is een familiebedrijf dat reeds meer dan 25 jaar gespecialiseerd is in de productie van stuurassen. Gedurende de laatste 2 decennia heeft Assali Stefen stuurassen geproduceerd voor bijna alle toonaangevende Europese asfabrikanten (zoals BPW, SAF, Mercedes, SMB, ROR,...).

De huidige activiteiten van Assali Stefen zijn opgesplitst in twee verschillende afdelingen: De eerste afdeling, de "stuurassen" divisie, produceert trailer stuurassen voor zowel eigen gebruik als voor andere asfabrikanten zoals Mercedes (trailer) en Schmitz. In de tweede afdeling worden de starre ROR trailerassen en veringen geproduceerd.

Deze tweede afdeling is in 2011 opgericht, nadat Meritor besloten had zich terug te trekken uit de Europese trailerassen industrie. Op dit moment heeft Assali Stefen besloten om niet alleen de productie, maar ook de ontwikkeling van de ROR assen en veringen volledig over te nemen. Door deze volledige overname van deze activiteiten is Assali Stefen "DE" producent van de ROR assen geworden.